Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Overzicht

Onze retour- en terugbetalingsvoorwaarden hebben een geldigheidsduur van 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds je aankoop, kunnen we je helaas geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het hebt ontvangen. De mag nog niet geopend zijn.

Aangekochte voedingssupplementen kunnen alleen worden geretourneerd als het plastic seal nog intact is en de verpakking ongeopend is en op kamertemperatuur, buiten invloed van direct zonlicht en uit de buurt van eventuele ‘besmettende’ middelen (zoals schoonmaakmiddel) is bewaard.

Om je retournering af te ronden, hebben we een bon of aankoopbewijs nodig.

Stuur je aankoop alsjeblieft niet terug naar de fabrikant.

Terugbetalingen

Zodra we je retour hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om je te laten weten dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling.

Als je wordt goedgekeurd, wordt je terugbetaling verwerkt en wordt er automatisch een tegoed toegepast op je betaalrekening of de oorspronkelijke betaalmethode, binnen een bepaald aantal dagen.

Late of ontbrekende terugbetalingen

Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening opnieuw.

Neem vervolgens contact op met je bank, het kan even duren voordat je terugbetaling officieel wordt gepost. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt gepost.

Als je al deze stappen hebt gevolgd en je hebt nog steeds geen terugbetaling ontvangen, neem dan contact met ons op via info@switch180reform.nl.

Artikelen in de uitverkoop

Alleen artikelen die tegen de reguliere prijs zijn gekocht, kunnen worden terugbetaald. Artikelen in de uitverkoop kunnen niet worden terugbetaald.

Omwisselen

We vervangen alleen artikelen als ze defect of beschadigd zijn. Als je het moet omruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail naar info@switch180reform.nl en kom met je artikel naar: Sassenheimseweg 56, Berlicum.

Producten terugbrengen

Om je product te retourneren, dien je met je product langs te komen bij Switch180Club Berlicum.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op via info@switch180reform.nl voor vragen met betrekking tot terugbetalingen en retours.